وعده پرسپولیس پس از تجمع هواداران: ۲ بازیکن دیگر جذب می‌کنیم مصدومیت ۱۳ نفر بر اثر واژگونی ون زائران اربعین کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

درگذشت طراح هدفمندی یارانه‌ها + علت

جمشید پژویان، استاد اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی درگذشت.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۹ - ۰۲ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 22
کد خبر: ۴۷۱۸۳

به گزارش راهبرد معاصر، دکتر جمشید پژویان، استاد اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی و رئیس سابق شورای رقابت بدلیل ابتلاء به بیماری کرونا صبح امروز درگذشت.

 

وی در ابتدای دولت دهم با تأسیس شورای رقابت، ریاست این شورا را برعهده داشت.

 

جمشید پژویان متولد ۲۵ تیر ۱۳۲۴ در سنندج و بزرگ‌شده قزوین بود.وی از مدافعان سرسخت طرح هدفمندی یارانه‌ها در دولت احمدی‌نژاد بود و از وی به عنوان یکی از طراحان طرح هدفمندی یارانه ها یاد می‌شود.

 

این استاد دانشگاه جزو سرسخت‌ترین حامیان طرح هدفمندی یارانه‌ها محسوب می‌شد و به گفته خودش بالغ بر ۲۰ سال از اصلاح قیمت انرژی در ایران حمایت کرد.سوابق آکادمیکی همچون اخذ دکترای اقتصاد از دانشگاه یوتا (آمریکا)،بیش از سه دهه تدریس دانشگاهی اقتصاد و انتشار ده‌ها مقاله و کار پژوهشی در زمینه‌های مختلف اقتصادی باعث شد که بتوان پژویان را یکی از برجسته‌ترین اقتصاددانان حامی طرح هدفمندی یارانه‌ها محسوب کرد.


حمایت پژویان از طرح هدفمندی در سال‌های گذشته به حدی پررنگ بوده است که شایعات متعددی در مورد تاثیرگذاری دکتر پژویان بر تیم اجرایی طرح هدفمندی یارانه‌ها مطرح شد . وی البته هموار از تاثیرگذاری غیر مستقیم بر طرح هدفمندی یارانه ها دفاع کرد. وی در این خصوص گفته بود:حدود ۴۰ سال است که من به روش پرداخت یارانه در ایران انتقاد دارم و در تمام کلاس‌های دانشگاهی نیز مرتباً این موضوع را تکرار کرده‌ام. آنچه بنده در کلاس های دانشگاهی عنوان می‌کردم مورد پسند بسیاری از دانشجویان بود و برخی از کسانی که این سیاست را اجرایی کردند نیز از دانشجویان سابق من بودند که متاثر از صحبت‌های تئوری صورت گرفته، اقدام به اجرای این طرح کردند. از این‌رو شایعه شد که من تئوریسین دولت بودم. وی استاد شمس‌الدین حسینی وزیر اقتصاد دولت احمدی‌نژاد بود.

 

پژویان دوره کارشناسی اقتصاد را در دانشگاه تهران (۱۳۴۹) و دوره کارشناسی ارشد (۱۳۵۴) و دکتری (۱۳۵۷) اقتصاد را در دانشگاه ایالتی یوتا گذراند.

 

دکتر پژویان به دلیل نارسایی کلیوی و ابتلا به بیماری COVID-۱۹ درگذشت./ خبر آنلاین

ارسال نظر
آخرین اخبار